Кои сме ние?

Ние използваме нашия опит в индустрията придобит от Burgas Free Tour – безплатни пешеходни обиколки в Бургас, които започнахме преди 4 години в Бургас, за да Ви създадем максимално много хубави спомени по време на Вашият престой в Созопол.

Един от начините, по който решихме да направим това е да създадем изживяване, което комбинира в себе си интересни истории, легенди и храна, а именно Sozopol – Food & Wine Tour. Вярваме, че туризмът в България има много по-голям потенциал от “туристическите капани” и се стараем да направим услуга, показваща автентични места и традиции.

Kaкво казват другите за нас

П. Илиева

Не очаквах че мога да науча толкова нови неща за град в който съм била и преди това. Да видиш града през очите на местните ти дава съвсем различна перспектива за мястото.

Валери И.

Страхотен подарък! Изненадаха ме с кулинарен тур, като подарък за рождения ми ден. Уникално преживяване, определено направи деня ми по-специален. Не бях опитвала традиционната местна кухня и много ми допадна.

Elena

Guys ! We really enjoy Sozopol&Food&Wine experience ! We would recommend it everyone who seeks something local and special in Sozopol

Подарете си емоция

Нашата мисия е да ви предоставим незабравимо преживяване, да ви докоснем до автентичния вкус на местните специалитети и историята на местата, които посещавате. Споделете емоцията на своето пътуване с нас!

Ние ще ви дадем съвети и трикове, които можете да използвате през останалата част от престоя си. Някои от нашите турове включват демонстрации и класове за готвене, така не просто ще знаете как да се храните като местен, но и как да приготвяте специалитетите у дома.

Галерия