Какво точно е Food & Wine Tour

Няма да ви е трудно да намерите неща, които да правите когато сте на почивка. От древни паметници и музеи, до театри, галерии и магазини – пътеводителите и блог страниците съдържат стотици препоръки какво да видите докато пътувате. Определено може да следвате ревютата на клиентите, за да намерите ресторанти, които другите туристи обичат или дори да си купите билет за автобус и да разгледате града сами. Но нито една от тези опции няма да ви покаже къде местните жители всъщност ходят или ще ви даде смислено разбиране за историята на града и начина на живот там. Това е празнината, която запълват нашите турове.

 

Те ще ви покажат местната кухня и начин на живот,

защото се водят от локални гидове, които ви отвеждат до различни места, от пазари и пекарни до кръчми и ексклузивни барове. На всяка от спирките ще опитате малко ястие или напитка и ще научите как се вписва в културата на града. Също така ще ви разкажат очарователни истории за квартала по пътя, за да ви дадат по-задълбочено разбиране за това къде дегустирате и какъв е местния начин на живот. Екскурзиите с храна са уникални, защото ви дават възможност да опитате разнообразие от местни храни в автентична обстановка.

Приятно, като да посетите приятел, който ще ви разведе по най-готините места в града.

Представете си, че сте отишли ​​да посетите приятел, който ви развежда из града и ви показва любимите си места. Това е ролята на нашите екскурзоводи. Всички те са напълно квалифицирани и опитни помощници, но по-важното е че са местни жители, които могат да споделят вътрешни знания въз основа на собствения си опит. Нашите гидове ще ви дадат полезни съвети как можете да се насладите на по-автентично преживяване през останалата част от престоя си.

Food & Wine туровете притежават  перфектния баланс между автентичност и внимателно планиране.

Проблемът със следването на травъл блогове/влогове и отзиви е че всички попадат на една и съща информация. Ако търсите автентично преживяване, няма нищо по-лошо от това да посетите „неоткрит скъпоценен камък“, само за да разберете, че и всеки друг турист в града е вече там. Нашите обиколки ще ви отведат до магазини и заведения за хранене, които местните хора всъщност посещават. Освен това ви запознаваме с хората, които приготвят храната, за да можете да се насладите на процеса от първа ръка. Нашата цел е да ви позволим да се докоснете до местния живот от гледната точка на местен жител! Обиколките с храна ви дават достатъчно автентичност, за да се почувствате сякаш сте открили нещо ново, съчетано с внимателно планиран маршрут, за да сте сигурни, че преживяването е безопасно и забавно.

Най-популярни

Sozopol – Food & Wine Tour

Разберете тайните рецепти за приготвянето на емблематични созополийски ястия. Дегустирайте традиционни специалитети в автентични места с демонстация пред вас.